Shinjuku NADAMAN Hinkan
Seasonal menu

新宿 なだ万賓館 至高の逸品
調理長 榎本、至高の逸品。
三度楽しめる新宿 なだ万賓館おすすめ料理。先ずはそのまま、次に鮑肝バターソースをかけて。最後は酢橘をしぼってさっぱりと。
下記コース料理のお食事として提供しております。
・4月限定
鮑と和牛コース
13,000円/(税サ込15,730円)
・天婦羅処 萬助 釜めしフェア
萬助膳
7,800円/(税サ込9,438円)
※釜めし差額込の金額となります。
・天婦羅処 萬助 釜めしフェア
萬助プレミアム
9,800円/(税サ込11,858円)
5月限定 宝船~賓館流 七福神~
【旬 菜】
七種盛り
・黄にら 水菜浸し 揚するめ
・青大豆豆腐 金箔黒豆 旨だしゼリー
・玉蜀黍摺り流し クルトン 青海苔
・穴子笹寿し ・茗荷 ・丸十蜜煮 ・蛍烏賊炭酸揚
【吸 物】
七彩 沢煮椀
菊菜しんじょ 牛蒡 人参 新玉葱
三つ葉 黄菊 とり丸 白胡椒
【造 り】
鮪 間八 福子 甘海老 帆立貝
赤烏賊 真蛸 あしらい
【蒸し物】
桜海老玉地蒸し
蟹味噌餡
【焼 物】
和牛サーロイン香味焼
茄子田楽 粒マスタード
パプリカ 青唐 白葱
【食 事】
新宿なだ万賓館 至高の逸品
鮑と木の子ガーリック釜炊き御飯
香の物 赤だし
【デザート】
チョイス
ABALONE & WAGYU COURSE~with spring vegetables & signature dishes~
This seasonal course included abalone and Wagyu beef dishes, and also 2 kinds of signature dishes from Hinkan and Nihonbashi Nadaman.
- ※イメージ写真
【APPETIZER】
・Boiled spring vegetables in bonito stock, crispy squid on top
・White sesame tofu, green bean, paprika and Dashi jelly
・Pickled scallop with seaweed, cucumber and vinegar miso
【SOUP】
Spring vegetables, chicken clear soup style
spring onion, chicken, bamboo shoot, Nabana, shrimp Wanton and Yomogi gluten
【COLD DISH】
Steamed abalone with seaweed and today's signature sashimi
【STEAMED】
Nihonbashi Nadaman Signature
Steamed eel custard with Yanagawa style, grated taro yam, Bekko sauce and mustard
【MAIN】
Wagyu sirloin steak served with grilled vegetables and steak sauce
【RICE】
Shinjuku Nadaman Hinkan's Signature
Abalone, mushroom and garlic steamed rice in clay pot, served abalone sauce and Sudachi citrus
【DESSERT】
Today’s signature
※We may change the ingredients without notice according to the market situation.
※Inside of () price means that included tax and service charge.
Mansuke's Spring, Kamameshi Rice Fair
- ※Hinkan signature, Abalone&Mushroom&Garlic Rice
~Kamameshi Choice Set Menu~
Tempura Mansuke offers Kamameshi Rice Fair from 1st March to the end of May, in this year as well.
・Mansukeke-Zen JPY6,000(JPY7,260)
Starter, Steamed dish, Tempura, Kamameshi Rice ※Choice from the Kamameshi list, Dessert
※We offer this set menu with JPY 5,000(JPY6,655) from 21st April to the end of May, as special patronage price.
・Mansuke Premium Course
JPY8,000(JPY9,680)
Appetizer, Sashimi, Tempura, Kamameshi Rice ※Choice from the Kamameshi list, Dessert choice
~Kamameshi Rice List~
※No additional charge
A. Sakura shrimp
B. Simmered Wagyu beef with sweet soy sauce
C. Squid sashimi and grated taro yam
D. Chicken butter curry
~Kamameshi Rice List~
※Additional charge, JPY1,800(JPY2,178) for each kinds of Kamameshi
E. Spring onion Dashi Chazuke, Pickled tuna sashimi in sweet
F. Abalone and mushroom with garlic
G. 2 kinds of eel and fresh Japanese Sansho pepper
H. Salmon and salmon roe
※We offer the additional clay pot charge, with the special price JPY1,500(JPY1,815) from 21st April to the end of May.
※Kamameshi means “Steamed rice in clay pot which included the each ingredients"
※() price shows the price which is included tax and 10% service fee.