Shinjuku NADAMAN Hinkan
Seasonal menu
MANSUKE PREMIUM SET
MANSUKE PREMIUM COURSE
JPY 10,000 (JPY12,100 included tax and service charge)
Assorted 5 kinds of appetizer
Sashimi, Assorted tempura
(Tiger prawn, seafood and vegetables)
Main dish choice:
・Nagoya chicken hot pot
OR
・Mansuke Dashi Oden
Noodle and Dessert
※We may change the ingredients due to the daily market situation.
MANSUKE-ZEN
MANSUKE PREMIUM COURSE
JPY 6,500 (JPY7,865 included tax and service charge)
Appetizer, Steamed egg custard, Assorted tempura
(prawn, seafood and vegetables)
Main dish choice:
・Nagoya chicken hot pot
OR
・Mansuke Dashi Oden
Noodle and Dessert
※We may change the ingredients due to the daily market situation.
SHINJUKU NADAMAN HINKAN 2nd ANNIVERSARY SET
APPETIZER:
Assorted 3 kinds of appetizer which use Hokuriku special ingredients
STEAMED:
Matsutake mushroom steamed egg custard
COLD:
Fukui salmon sashimi and egg Somen noodle salad
GRILLED:
Lobster, Matsutake mushroom, Japanese Bareisho potato, Autumn eggplant and broccoli served with soy milk cream sauce
MAIN:
Abalone, Matsutake mushroom and garlic steamed rice in clay pot served with pickled vegetable and miso soup
DESSERT:
Today's signature
Due to the daily market situation, we may change some ingredients.
都道府県別産直フェア 第10回『北陸フェア』
「北陸4県フェア」の実施に合わせて、より4県の味をご堪能いただけるようにその土地のお飲み物もご用意いたします。
■旬 菜
越の鶏玉締 素王卵 ほうれん草
黄ニラ かきのもと 粉山椒
てっぱい
切り干し大根辛子巻 帆立 アスパラ あられ独活
甘海老タルタル 生雲丹 アボカド
ます寿し いくら
黒崎茶豆豆腐 旨だし
■吸 物
船凍寿留女烏賊
すだれ麩 小青梗菜 水引人参 柚子
■造 り
ふくいサーモンサラダ仕立て
玉子素麺
ルビーグレープフルーツ もろ胡瓜
茗荷 ホワイトセロリ
でっこいしめじ
レッドソレル ピンクペッパー
蕪ドレッシング
■煮 物
加賀蓮根はす蒸し
銀杏 蟹身 湯葉餡 山葵
■焼 物
とやまポーク
角煮シナモン炙り
胡桃と林檎のソース
素王の煮玉子
甘長唐辛子
蒸しパン
角煮 甜面醤
サラダ菜 松の実
■食 事
新米
富富富の釜炊御飯
■御 菜
大野里芋おやき
なだ万極上一番摘海苔
焼鯖霙和え 花びら茸
■香の物
赤蕪 吉川なす漬
■止 椀
ひゃくまん穀味噌
角麩 とのさましいたけ
■デザート
八尾のミルクジェラート
アロニアベリージャム おけさ柿
※食材の仕入れ状況等により、内容を変更させて頂く場合がございます。
Omakase KIWAMI Course
This is the best course in Shinjuku Nadaman Hinkan.
APPETIZER:
Steamed abalone with sake stock, fresh sea urchin, Japanese caviar with fresh seaweed jelly and wasabi on top
SASHIMI:
Assorted today's signature sashimi
SEAFOOD:
Simmered Omar lobster with egg sauce in small hot pot
MAIN:
Miyakonojo Wagyu beef sirloin steak and vegetables
RICE:
2 colors of eel on the steamed rice, Japanese fresh Sansho pepper on top
served with pickled vegetables and miso soup
DESSERT:
Today's signature