Yokohama NADAMAN
Seasonal menu
The10th Nadaman Original Fair 『Hokuriku 4 prefecture’s Fair』
This event also serves as a recovery support initiative for the Hokuriku region, which suffered extensive damage from the "2024 Noto Peninsula Earthquake." In addition to using locally sourced ingredients from the region, ¥100 from each meal course at the restaurant will be donated to Ishikawa Prefecture.
We hope you will enjoy the unique flavors of the four Hokuriku prefectures, paired with seasonal autumn ingredients and sake, while contributing to the region's recovery efforts.
【Menu/JPY 12,650】
■Seasonal Delicacies
Koshinotori-chicken, spinach and Chinese yellow chives with
lightly cooked Soouran-egg, Kakinomoto-chrysanthemum
Dried daikon radish and Japanese mustard roll, scallop and asparagus
marinated with miso mustard sauce
Sweet shrimp with avocado paste and sea urchin topped with avruga caviar,
Served with wasabi dressing
Masu trout sushi with salmon roe, Kurosakichamame tofu
■Clear Soup
Sentou Japanese common squid and prawn dumpling
Sudarefu gluten cake
■Sashimi
Fukui Salmon salad
Egg somen-noodles and dekkoi shimeji-mushroom
Served with turnip dressing
■Simmered Dish
Steamed grated Kaga lotus root and crab meat
Tofu skin thick sauce
■Grilled Dish
Seared braised Toyama pork with cinnamon powder, walnut and apple sauce
Seasoned boiled Soouran-egg and Japanese green pepper
Steamed bead sandwich with braised pork
■Meal
FUFUFU new rice cooked in a clay pot,
grilled Ono taro cake with simmered pork, Nadaman premium seaweed,
grilled mackerel and wood cauliflower mushroom marinated with
grated daikon radish and vinegar
Served with pickled red turnip and Yoshikawa eggplant
HYAKUMANGOKU miso soup with
Kakufu gluten cake and Tonosama shiitake-mushroom
■Dessert
Yatsuo milk gelato with Aronia berry jam and Okesa persimmon
------------------------------------------------------------
【Menu/JPY 20,240】
■Seasonal Delicacies
Koshinotori-chicken, spinach and Chinese yellow chives with
lightly cooked Soouran-egg, Kakinomoto-chrysanthemum
Dried daikon radish and Japanese mustard roll, scallop and asparagus
marinated with miso mustard sauce
Sweet shrimp with avocado paste and sea urchin topped with avruga caviar,
Served with wasabi dressing
Masu trout sushi with salmon roe, Kurosakichamame tofu
■Sashimi
Tuna, Striped jack and Seasonal Sea bream
Served with Naoppe soy sauce
■Simmered Dish
Lightly fried steamed Guji-fish
Sentou Japanese common squid and crab meat dumpling
Sudarefu gluten cake and Uchimame beans in weak rice and clam soup
Served with maitake-mushroom ponzu vinegar
■Vinegared Dish
Iwamozuku-seaweed, tomato and shredded yam topped with
okra paste in ginger vinegar sauce
■Grilled Dish
Smoked three star Wakasa beef with walnut and apple sauce
Deep-fried noodles and Japanese green pepper
Tochio fried tofu pizza style,
dessoi shimeji-mushroom, gurume nameko-mushroom,
Mochibijin rice cake and Sado cheese
■Meal
FUFUFU new rice cooked in a clay pot,
grilled Ono taro cake with simmered beef, Nadaman premium seaweed,
grilled mackerel and wood cauliflower mushroom marinated with
grated daikon radish and vinegar
Served with pickled red turnip and Yoshikawa eggplant
HYAKUMANGOKU miso soup with
Kakufu gluten cake and Tonosama shiitake-mushroom
■Dessert
Yatsuo milk gelato with Aronia berry jam and Okesa persimmon
*Kindly inform staffs if you have food allergy or any dietary restrictions.
*Menu contents may change due to market supply condition.
*Above prices include 15% service charge and 10% consumption tax.
11月平日ランチ限定 「秋のあじわい御膳」
~上質な”旬”をお楽しみいただける平日限定のスペシャルランチ~
みなとみらい散策のお昼にぜひご利用ください。
-----------------------------------------------------------
ご予約は Web予約 で承ります。
Web予約をご利用の際は、カテゴリー『和食テーブル』をお選びください。
------------------------------------------------------------
■先 付
蟹と菊花浸し
茶豆豆腐 旨出汁
■温 物
越の鶏と北陸木ノ子玉地蒸し
蕪と柔らか餅 粉山椒
■造 り
本日のお造り
■揚 物
ふぐ竜田揚げ
■食 事
本日の炊込み御飯
香の物
赤出汁
*食材によるアレルギー等をお持ちの方はスタッフにお申し付けください。
*仕入れの影響により、献立内容に変更がある場合がございます。
*上記価格は消費税とサービス料15%含みます。
【12月10日まで早割実施中!】 Xmas鉄板焼カウンターのご案内
今なら早期ご予約でお得にお楽しみいただけます。
臨場感溢れる雰囲気の中、目の前で繰り広げられる料理人の華麗なパフォーマンスをご堪能ください。
ご予約は Web予約 または お電話 045-223-3344 でも承ります。
Web予約をご利用の際は、カテゴリー『鉄板カウンター』をお選びください。
黒毛和牛クリスマスランチ/16,000円(税サ込)
前菜、スープ、活け車海老鉄板焼き、サラダ、黒毛和牛ステーキ、白御飯セット、デザート
クリスマスディナー
通常価格25,0000円(税サ込) が
↓
12月10日までのご予約で 23,000円(税サ込)!!
前菜いろいろ、伊勢海老鉄板焼き、焼き野菜、サラダ、黒毛和牛ステーキ、白御飯セット、デザート
ホワイトクリスマス
通常価格33,000円(税サ込) が
↓
12月10日までのご予約で 30,000円(税サ込)!!
前菜いろいろ、伊勢海老鉄板焼き、活け鮑ステーキ、焼き野菜、サラダ、黒毛和牛ステーキ、白御飯セット、デザート
全てのコース、759円(税サ込)追加で十六雑穀米ガーリックライスに変更できます。
*食材によるアレルギー等をお持ちの方はスタッフにお申し付けください。
*仕入れの影響により、献立内容に変更がある場合がございます。
*上記価格は消費税とサービス料15%含みます。