Kojimachi NADAMAN Fukuoka Bettei

tokyo:kojimachi Sumitomo Realty & Development Fukuoka Hanzomon Building 1F
食を中心に福岡県の多様な魅力を発信する拠点として、なだ万の運営する地域に特化した新たなアンテナレストラン「麹町なだ万 福岡別邸」。
店内壁面装飾には大川組子、久留米絣、博多織が飾られ、机と椅子は福岡県産の栴檀(せんだん)を使用し、個室の畳は掛川畳を使用する等、空間としても福岡県の魅力を伝える工夫がされており、物販スペースでは県の物産品となだ万ギフトがご購入いただけます。
福岡県産の食材を使用したなだ万伝統の懐石料理の他、ごぼう天うどんや、うどんすき、鮮魚胡麻茶漬けなど、他のなだ万店舗では味わうことのできないメニューもご用意しております。
空間と食からなだ万の伝統の味と福岡の魅力をご堪能ください。
Address
Sumitomo Realty & Development Fukuoka Hanzomon Building 1F, 1-12-1 Koujimachi, Chiyoda-ku, Tokyo, 102-0083, Japan
Opening hours
Lunch 11:30~14:30 (L.O. 13:30)
Dinner 17:00~21:30 (L.O. 20:00)

Closed: Sunday・Holidays (Obon holidays, year end and new year holidays)

Our chef

I would like to follow the traditions of Nadaman and make use of the experience I gained from working overseas to pursue dishes that will please our customers every day.

Chief Chef
寺田 勝裕
katsuhiro Terada

Born in Osaka Prefecture

notice

  • レストラン