Kyoto Minamiza 「Nadaman Pork Cutlet」

Shijo-Ohashi:Kyoto Minamiza 2F
創業195年 老舗日本料理店「なだ万」がこだわり抜いたとんかつ

老舗日本料理店が新しく専門店を開業するにあたり、様々な試行錯誤を経て極上のとんかつが京都に誕生しました。
油は「太白胡麻油」を使用することで、食材の旨みを引き出し、味わいにコクと風味の余韻を際立たせました。衣には強力粉や卵黄液をまとわせることで肉汁を閉じ込め、サクサクとした食感が楽しめます。
Address
Minamiza 2F, Higashizume, Shijo-Ohashi, Higashiyama-ku, Kyoto, 605-0075 Japan
Opening hours
11:30~20:30(L.O.20:00)

Irregular holidays

notice

  • レストラン

Our chef

With the motto of “Making customers smile with our cuisine” and we aspire to evolve traditional Japanese cuisine and spread the excellence of Japanese cuisine to people all around the world.
Every day I will devote myself to provide dishes that convey "Freshness", "Inspiration" and "Joy".

Chief Chef
川田 裕介
Yusuke Kawata

Born in Hyogo Prefecture