KYOTO MINAMIZA NADAMAN DYAYA

Shijo-Ohashi:Kyoto Minamiza 2F
ーお知らせー
南座公演期間中、下記日程の定休日を変更いたします。

【11月の休業日の変更】
*通常毎水曜日定休日
2024年11月6日(水)・20日(水)営業致します。
※上記及び、南座休演・休館日に伴い、
11月5日(火)・18日(月)は臨時休業致します

【12月の公演期間中の休業日の変更】
*通常毎水曜日定休日
2024年12月11日(水)・18日(水)営業致します。
※上記及び、南座休演・休館日に伴い、
12月10日(火)・16日(月)は臨時休業致します

観劇の前後、幕間中にもご利用いただけます。
稲庭うどんや一品料理、
各種スイーツもご用意しておりますので、
ぜひ、お越しください。
*12月1日~22日の幕間の時間帯は『幕間特別和牛ロース香味焼御膳』3,800円(税込4,180円)のみ販売致します。

▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲
Variety of original menus using one of Japan's three major udon noodles, "Inaniwa Udon" from Akita Prefecture are offered in relaxed and modern Japanese -style atmosphere.
Address
Minamiza 2F, Higashizume, Shijo-Ohashi, Higashiyama-ku, Kyoto, 605-0075 Japan
Opening hours
11:30~18:00
*Business hours are subject to change

Closed : Wednesday

notice

  • レストラン

Our chef

With the motto of “Making customers smile with our cuisine” and we aspire to evolve traditional Japanese cuisine and spread the excellence of Japanese cuisine to people all around the world.
Every day I will devote myself to provide dishes that convey "Freshness", "Inspiration" and "Joy".

Chief Chef
川田 裕介
Yusuke Kawata

Born in Hyogo Prefecture