Nagoya NADAMAN
Nagoya:Aichi
Nagoya Tokyu Hotel 2F
■11月のお知らせ
平素は当店を御利用いただき御厚情のほど、心より御礼申し上げます。
11月は秋鮭、銀杏や木の子など秋の味覚をふんだんに使用したメニューになっております。
ランチのミニ懐石では新米の釜炊きをご用意。なめろうや牛肉の時雨煮のおかずをご用意!!
さらに、10月23日から「北陸4県フェア」のイベントを始めており、好評を頂いております。
ぜひ、この機会にお楽しみください。
季節のおすすめやメニュー欄にてお献立を確認できます。
平素は当店を御利用いただき御厚情のほど、心より御礼申し上げます。
11月は秋鮭、銀杏や木の子など秋の味覚をふんだんに使用したメニューになっております。
ランチのミニ懐石では新米の釜炊きをご用意。なめろうや牛肉の時雨煮のおかずをご用意!!
さらに、10月23日から「北陸4県フェア」のイベントを始めており、好評を頂いております。
ぜひ、この機会にお楽しみください。
季節のおすすめやメニュー欄にてお献立を確認できます。
A Relaxing Venue
Nagoya Nadaman designed by Togo Murano office, a representative architect of Japan, has stately but calm atmosphere. Private rooms for various uses, table seats in open space with a fountain view, sushi, tempura and grill counters are also attractive to all guests
Nagoya Nadaman designed by Togo Murano office, a representative architect of Japan, has stately but calm atmosphere. Private rooms for various uses, table seats in open space with a fountain view, sushi, tempura and grill counters are also attractive to all guests
- Address
- Nagoya Tokyu Hotel 2F, 8-6-4 Sakae, Naka-ku, Nagoya-City, Aichi, 460-0008 Japan
- Opening hours
- Breakfast 7:00 - 9:30 (L.O. 9:30)
Lunch 11:30 - 14:00 (L.O. 13:30)
Dinner 17:00 - 21:00 (L.O. 19:30)
Our chef
Chief Chef
二宮 賢大
Katsuhiro Ninomiya
Exclusive First-Class Cook Master
Born in Kyoto Prefecture.