京都南座「滩万吉列猪排」

京都:四条大桥 南座 馆内 2层
創業195年 老舗日本料理店「なだ万」がこだわり抜いたとんかつ

老舗日本料理店が新しく専門店を開業するにあたり、様々な試行錯誤を経て極上のとんかつが京都に誕生しました。
油は「太白胡麻油」を使用することで、食材の旨みを引き出し、味わいにコクと風味の余韻を際立たせました。衣には強力粉や卵黄液をまとわせることで肉汁を閉じ込め、サクサクとした食感が楽しめます。
地址
〒605-0075
京都府京都市东山区四条大桥东诘 南座 馆内 2层
营业时间
11:30~20:30(L.O.20:00)

不定期休假

厨师介绍

With the motto of “Making customers smile with our cuisine” and we aspire to evolve traditional Japanese cuisine and spread the excellence of Japanese cuisine to people all around the world.
Every day I will devote myself to provide dishes that convey "Freshness", "Inspiration" and "Joy".

厨师长
川田 裕介
Yusuke Kawata

Born in Hyogo Prefecture.