东京 滩万

东京 日比谷 帝国酒店 东京地下1层
平素は格別のご厚情にあずかり心よりお礼申し上げます。
弊店におきましては2024年7月より、毎週水曜日のランチタイム及びディナータイムを休業させていただくこととなりました。ご朝食につきましては従来通り定休日を設けず営業させて頂きます。
定休日設定に伴い、お客様にご迷惑をおかけいたしますが、何卒ご理解賜りますようお願い申し上げます。
A Relaxing Venue

The interior in the authentic Japanese rooms reflects the elaborate design of the Murano & Mori Architects Office established by the late Togo Murano, a master architect in Japan. They add a touch of elegance to your dining experience.
地址
〒100-8558
东京都千代田区内幸町1-1-1帝国酒店 东京地下1层
营业时间
早餐  7:00~10:30 (最终点餐时间 10:00)
中餐 11:30~15:00 (最终点餐时间 14:00)
晚餐 17:00~21:00 (最终点餐时间 20:00)

厨师介绍

通过在海外店工作的经历,我亲身体会到日本料理受到了来自世界各地的顾客的高度评价,感觉它就在世界各地的人们身边。我将继续努力,将我的海外经验融入滩万传统的料理之中,今后为大家提供符合期望的料理。

Executive Chef
鈴木 史
Fumito Suzuki

出生于东京

It is my pleasure to have more guests enjoy dishes I sincerely cook with fresh ingredients with feeling of Japan four seasons. I will continue to make the best cuisine to satisfy all guests.

厨师长
吉本 浩司
Koji  Yoshimoto
Exclusive First-Class Cook Master

Born in Saitama Prefecture

I do my best to make every guests satisfied and smile with inventive ideas.
We are looking forward to seeing you at the restaurant.

厨师长
石井 貴之
Takayuki Ishii

Born in Ibaraki Prefecture

I felt pleasure in serving dishes and joined the world of cooking.
I strive to produce unforgettable dishes preserving the tradition with seasonal feeling.

厨师长
加藤 寛三
Hiromitsu Katoh

Born in Nagano Prefecture

I will strive to provide memorable dishes with sincerity that make our customers say they enjoyed and want to come back to our restaurant again.

厨师长
岩永 博司
Hiroshi Iwanaga

Born in Saga Prefecture

注意

  • レストラン