东京 滩万
东京 日比谷
帝国酒店 东京地下1层
平素は格別のご厚情にあずかり心よりお礼申し上げます。
弊店におきましては2024年7月より、毎週水曜日のランチタイム及びディナータイムを休業させていただくこととなりました。ご朝食につきましては従来通り定休日を設けず営業させて頂きます。
定休日設定に伴い、お客様にご迷惑をおかけいたしますが、何卒ご理解賜りますようお願い申し上げます。
弊店におきましては2024年7月より、毎週水曜日のランチタイム及びディナータイムを休業させていただくこととなりました。ご朝食につきましては従来通り定休日を設けず営業させて頂きます。
定休日設定に伴い、お客様にご迷惑をおかけいたしますが、何卒ご理解賜りますようお願い申し上げます。

A Relaxing Venue
The interior in the authentic Japanese rooms reflects the elaborate design of the Murano & Mori Architects Office established by the late Togo Murano, a master architect in Japan. They add a touch of elegance to your dining experience.
The interior in the authentic Japanese rooms reflects the elaborate design of the Murano & Mori Architects Office established by the late Togo Murano, a master architect in Japan. They add a touch of elegance to your dining experience.
- 地址
- 〒100-8558
东京都千代田区内幸町1-1-1帝国酒店 东京地下1层
- 营业时间
- 早餐 7:00~10:30 (最终点餐时间 10:00)
中餐 11:30~15:00 (最终点餐时间 14:00)
晚餐 17:00~21:00 (最终点餐时间 20:00)
厨师介绍

Executive Chef
鈴木 史
Fumito Suzuki
出生于东京

厨师长
吉本 浩司
Koji Yoshimoto
Exclusive First-Class Cook Master
Born in Saitama Prefecture

厨师长
石井 貴之
Takayuki Ishii
Born in Ibaraki Prefecture

厨师长
加藤 寛三
Hiromitsu Katoh
Born in Nagano Prefecture

厨师长
岩永 博司
Hiroshi Iwanaga
Born in Saga Prefecture